pass Primăria Comunei Tomșani Județul Prahova-Date de contact

PRIMĂRIA TOMȘANI

JUDEȚUL PRAHOVA

Str.Principala, Nr.24A, Sat Tomșani
Telefon:0244.237.000
Fax:0244.237.205

Contact

c


Județul Prahova, Comuna Tomșani, Sat Tomșani, Str. Principală , nr.24A

Telefon: 0244.237.000

Fax: 0244.237.205

Puteți folosi formularul de mai jos sau ne puteți contacta prin e-mail la adresa: Are you a spamer? registratura@primariatomsani.ro

sau la: starecivila_tomsani@ph.e-adm.ro , primaria_tomsani@ph.e-adm.roAtașează document(pdf,doc,docx,jpg,jpeg,png).Maximum 20 MB:
Prin transmiterea acestui mesaj sunteți de acord ca Primăria Tomșani să prelucreze și să stocheze datele dumneavoastră personale, nume, prenume, e-mail !
În măsura în care solicitarea dumneavoastră vizează și alte autorități și instituții publice prin continuarea completării formularului de pe această pagină vă exprimați acordul cu privire la transmiterea datelor personale și către acestea !
Dacă nu doriți să vă fie stocate datele personale nume, prenume, e-mail, pe cale electronică, ne puteți scrie la adresa poștală a Primăriei(Județul Prahova, Comuna Tomșani, Sat Tomșani, nr.24A) !
Datele furnizate de către dumneavoastră nu vor face obiectul unor campanii publicitare sau unor activități comerciale.
Am citit informațiile de mai sus și sunt de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale, eventual transmiterea lor către alte autorități !(Bifați)